Verkkoasiointi

Voit lähettää Eläkekassa Versolle henkilötietojasi sisältäviä viestejä ja liitteitä tietoturvallisesti Suomi.fi-viestien kautta. Jos lähetät liitteitä, kunkin asiakirjan tulee olla yhtenä yhtenäisenä pdf-tiedostona, jotta asiakirjojen eheys sekä aitous voidaan varmistaa ja tallentaminen järjestelmäämme onnistuu. Ethän siis liitä yksittäisiä valokuvia esimerkiksi lääkärinlausunnon sivuista.

Voit myös vastaanottaa meiltä eläkepäätöksen tai muita viestejä Suomi.fi-viestit-palveluun. 

Jotta voit asioida kanssamme sähköisesti, täytyy sinun ensin ottaa Suomi.fi-viestit käyttöösi. Palvelussa on käytössä vahva tunnistautuminen ja se toimii mm. verkkopankkitunnuksin. Voit käyttää viestejä halutessasi myös mobiilisovelluksen kautta. Palvelua ylläpitää Digi- ja väestötietovirasto. Samaa kanavaa voit käyttää myös moneen muuhun viranomaisasiointiin.

Video: Miten otan Suomi.fi-viestit käyttöön?

Video: Miten käytän Suomi.fi-viestejä?

Tietosuojasyistä älä lähetä meille eläkehakemusta tai sen liitteitä, lääkärinlausuntoja, uutta tilinumeroasi tai muita henkilötietojasi sisältäviä viestejä sähköpostilla. Jotta voimme varmentaa henkilöllisyytesi ja suojata henkilötietosi, käytä Suomi.fi-viestejä tai kirjepostia.

Jos olet hakemassa eläkettä, katso eläkelajikohtaiset ohjeet kohdan "Hae eläkettä" kautta. 

Jos olet vielä työelämässä ja tarvitset tietoa karttuneesta eläkkeestä, katso tiedot kohdasta "Työeläkeote: eläkkeeni määrä".

 

Suomi.fi-viestit

Hae eläkettä

Työeläkeote:
eläkkeeni määrä