Extranet

Unohtuiko salasana?

Jos olet unohtanut salasanasi, syötä sähköpostiosoitteesi alla näkyvään kenttään. Luomme sinulle uuden salasanan ja lähetämme sen sinulle.


Verso on metsäalan oma eläkevakuuttaja 

Verson asiakkaaksi pääsevät ainoastaan metsäalalla toimivat yritäjät ja työnantajat. Jos et ole vielä asiakkaamme, liity mukaan, ja ota vakuutukset Versosta!

Aloittavalle yrittäjälle tarjoamme 22 %:n alennuksen YEL-vakuutusmaksuun. Työnantajat voivat maksaa meille TyEL-maksut kuukausittan palkkojen mukaan. Yrityksen arkea helpoittaa, kun maksut ovat aina ajan tasalla.

Uusi yrittäjä tai työnantaja, hyödynnä etusi ja tule mukaan metsäalan omaan joukkoon!

Verso - ketterä ja kilpailukykyinen asiakaspalvelija!

Vuonna 1964 perustettu Eläkekassa Verso on metsäalaan erikoistunut työeläkevakuuttaja, joka hoitaa työntekijöiden ja luottamushenkilöiden (TyEL) sekä yrittäjien (YEL) lakisääteistä eläketurvaa. Tavoitteenamme on olla muita vakuuttamistapoja kilpailukyisempi niin vakuutusmaksujen hinnoittelussa kuin palveluissakin.

Versossa hyvä taloudellinen tulos alentaa välittömästi työnantajan maksamaa vakuutusmaksua. Me emme kierrätä hyvityksiä hyvitysrahaston kautta, vaan maksamme ne suoraan asiakkaiden tilille palkanmaksuvuotta seuraavana keväänä.

Palveluissa uskomme pienuuden olevan vahvuutta. Versossa kaikki saavat henkilökohtaista palvelua, niin pienet kuin suuret yritykset, yrittäjät ja työntekijät. Asiakkaat ovat arvioineet palvelumme nopeaksi, asiantuntevaksi sekä kiittäneet palveluasennettamme.

Osakkaat ja jäsenet päättävät asioista yhdessä

Kaikki Versossa työntekijänsä vakuuttaneet työnantajat ovat kassan osakkaita. Vakuuteut työntekijät ja yrittäjät ovat puolestaan kassan jäseniä.

Eläkekassan ylin päätöksentekoelin on kassankokous, jossa ovat edustettuina sekä osakkaat että jäsenet. Kassankokous valitsee eläkekassan hallituksen.

Lisätietoja meistä saat esimerkiksi asiakaspalvelupäälliköltä tai voit vaikkapa tutustua vuosikertomukseemme!

2016-05-19